

# Summit For Elevated Myofunctional Health: 2025 IAOM Convention

#### Conference Hotel and Venue Site

Radisson Hotel Salt Lake City Downtown 215 W. South Temple Salt Lake City, UT 84101

## Thursday: September 25, 2025

8:00 am – 5:00 pm

Board of Directors (BOD) Meeting

{Emigration}

8:00 am - 5:00 pm

Raffle/Donation Set-Up

{Red Butte}

10:00 am - 10:00 pm

{Wasatch Foyer}

Vendor Set-Up

**4:30 - 6:00 pm** {Wasatch Foyer}

Early Registration/Name Badge & Swag Bag Pick Up

# Friday: September 26, 2025, = 7.5 Professional Development Hours (PDH) total

7:00 am – 8:00 am {Wasatch Foyer}

Registration, Breakfast (On Own)

7:30 am – 8:00 am {Wasatch Ballroom}

Renata Nehme Airway Circle

8:00 am - 8:15 am

President's Welcome

{Wasatch Ballroom}

8:15 am – 10:15 am Class 1: Mary Massery, PT, DPT, DSc

{Wasatch Ballroom} Linked through Pressure: Breathing, Posture and a Whole Lot More!

2.0 Hours/PDHs

<sup>\*</sup> Times, speakers, and rooms subject to change; all times are Mountain Standard Time Zone\*

#### Friday: September 26, 2025

10:15 am – 10:30 am Break, Silent Auction, & Vendors {Wasatch Foyer}

10:30 am – 11:30 am Class 2: Brittni Winslow, OT

{Wasatch Ballroom} Building Authentic Relationships: Navigating Business, Clients, and Growth

1.0 Hours/PDHs

11:30 am – 1:00 pm Class 3: Dr. Kevin Goles, DDS

{Wasatch Ballroom} Uniting Airway Dentistry and Myofunctional Therapy for Optimal Patient

Care

1.5 Hours/PDHs

1:00 pm – 2:00 pm Lunch on Your Own unless sign up for Lunch n' Learn *prior* 

{Wasatch Ballroom} (Toothpillow)

2:00 pm – 3:30 pm Class 4: Kimberly White, MS, CCC-SLP, COM®

{Wasatch Ballroom} Putting the FUN in Myofunctional Therapy

1.5 Hours/PDHs

3:30 pm – 3:45 pm Break, Silent Auction, & Vendors

{Wasatch Foyer}

3:45 pm – 5:15 pm Class 5: Angie Lehman, RDH, COM®

{Wasatch Ballroom} Jaw Dropping Insights: Myofunctional Therapy and TMD

1.5 Hours/PDHs

5:30 – 7:30 pm Vendor & Sponsor Cocktail Mixer

{Location TBD}

## Saturday: September 27, 2025 = 7.0 PDH total

7:00 am – 8:00 am Registration, Breakfast (On Own)

{Wasatch Foyer}

7:30 am – 8:00 am Samantha Weaver {Wasatch Ballroom} AOMT & Froggymouth

8:00 am - 9:30 am Class 6 Part A: Dr. Richard Baxter, DMD, MS, FAAPD

{Wasatch Ballroom} Tongue-Tie Update: How Oral Restrictions Impact Feeding, Speech, Sleep,

and More

Must attend Parts A and B for 3.0 hour/PDH

9:30 am – 9:45 am Break, Silent Auction, & Vendors

{Wasatch Foyer}

9:45 am – 11:15 am Class 6 Part B: Dr. Richard Baxter, DMD, MS, FAAPD

{Wasatch Ballroom} Tongue-Tie Update: How Oral Restrictions Impact Feeding, Speech, Sleep,

and More

#### Must attend Parts A and B for 3.0 hour/PDH

Saturday: September 27, 2025

11:15 am – 12:15 pm Class 7: Dr. Kazuki Sekiguchi, DDS

{Wasatch Ballroom} The Missing Link in Malocclusion: A Holistic Approach with Orofacial

Myofunctional Therapy for Lifelong Health

1.0 Hour/PDH

12:15 pm – 1:15 pm Lunch on Your Own unless sign up for Lunch n' Learn *prior* 

{Wasatch Ballroom} Sonu Soundhealth

1:30 pm – 3:00 pm Class 8: Dr. Ray Tseng, DDS, PhD & Dr. Sharon Smart, SLP,

{Wasatch Ballroom} PhD

Two Nations, One Goal: Advancing Tongue-Tie Outcomes Through International and Multidisciplinary Research and Care between Pediatric

Dentistry and Speech-Language Pathology.

1.5 Hours/PDH

3:00 pm – 3:15 pm Break, Silent Auction, & Vendors

{Wasatch Foyer}

3:15 pm -4:45 pm Class 9: Dr. Stefano Colasanto, DDS, DO {Wasatch Ballroom} From tongue to posture, the hidden connections

1.5 Hours/PDH

Sunday: September 28, 2025= 5.95 PDH Total

7:00 am - 8:00 am Registration, Breakfast (On Own), Meet the Board of Examiners: Q&A

{Wasatch Foyer} for Certification/COM® with **Mentoring Committee Chairs** 

8:00 am - 9:00 am IAOM General Business Meeting - Members Only

{Wasatch Ballroom}

9:00 am – 11:00 am Class 10: Dr. Audrey Yoon- DDS, MS

{Wasatch Ballroom} Synergizing Orthodontics and Myofunctional Therapy for Optimal Growth,

Airway Health, and Sleep

2.0 Hours/PDH

11:00 am – 11:15 am Break & Vendors

{Wasatch Foyer}

11:15 am – 1:15 pm Class 11: Dr. David McIntosh, ENT Surgeon

{Wasatch Ballroom} The airway team to breathe, sleep and dream

2.0 Hours/PDH

1:15 am – 2:15 pm Lunch on Your Own unless sign up for Lunch n' Learn *prior* 

{Wasatch Foyer} Learn Myo

## Sunday: September 28, 2025

2:15 pm – 3:45 pm Class 12: Dr. Sandra Kahn, DDS, MDS

{Wasatch Ballroom} Up-lock Breathing Training Oral Valves in the Dental Practice

1.5 Hours/PDH

3:45 pm – 4:00 pm

{Wasatch Foyer}

**Break & Vendors** 

4:00 pm – 4:45 pm Class 13: Seema Virji, RDH, COM® and

Dr. Nancy Solomon, PhD, CCC-SLP

{Wasatch Ballroom} Team Up with the IAOM to Build a Clinical Database

0.45 Hours/PDH

**4:45 pm – 5:00 pm** {Wasatch Ballroom}

Conference Closing and Announcement for 2026 Convention Location

Possible 20.05 Professional development hours total



